Veelbelovend nieuws voor alle gamers die graag hun memorabele gamemomenten opnemen en bewerken in Upload Studio. De app van Microsoft heeft namelijk een belangrijke, uitgebreide update gehad.

De vernieuwde versie van Upload Studio vind je gewoon als app op je Xbox One. De belangrijkste wijzigingen zijn de lengte die je video’s mogen duren. Het is nu mogelijk om ruim vijftien verschillende segmenten aan elkaar te plakken. Tevens mogen we nu zelf overgangen uitkiezen en onze eigen teksten toevoegen. Je geplakte clip mag nu in totaal 30 minuten duren.

Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker even de video van Microsoft held Major Nelson die je in het kort de nieuwe mogelijkheden van Upload Studios toont.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Ik vind dit altijd een leuke bezigheid. Meestal als ik een videotje heb gemaakt. Doe ik hem daarna op mijn gemakje bewerken en voeg er een tekstje aan toe. Maakt je videotjes toch net wat leuker om naar te kijken. Nu kunnen we dus echt aan de gang met het maken van je eigen gameavontuur afleveringen.