Voor Anthem-spelers is het wachten op nieuwe content en nieuwe loot. Er is nu eindelijk een grote patch gekomen waarmee de spelers een beetje blijder gemaakt worden.

Anthem is nu niet bepaald goed ontvangen. Dat de game uit handen van het legendarische Bioware komt is eigenlijk niet te zien. Daarnaast mist de game simpelweg de nodige content voor een MMO en is er een irritant aantal laadschermen aanwezig.

Direct naar de Forge

Aan de overtollige laadschermen is nu eindelijk wat gedaan. Je zult nog steeds laadschermen zien tussen de verschillende sessies, maar je kunt in elk geval wel direct naar de Forge. Ook is de Forge nu via het menu op te roepen als je in Fort Tarsis zit.

Nieuwe features

De eerste nieuwe feature is Legendary Missions. Een nieuwe gamemodus waarin je elke dag een andere missie uit het verhaal opnieuw kunt spelen met een veel hogere moeilijkheidsgraad. Dit geeft iets meer variatie in de missies en valt op het gebied van loot en moeilijkheid net onder de strongholds.

De tweede nieuwe feature is Elysian Caches wat eigenlijk Anthem jargon is voor lootboxes. Door de dagelijkse uitdagingen te doen ontvang je keys waarmee je deze Elysian Caches kunt openen. In deze lootbox zul je helaas geen nieuwe loot aantreffen, maar nieuwe cosmetics. Er zijn 67 nieuwe cosmetic items toegevoegd en gelukkig zul je nooit een dubbele ontvangen.

Meer loot

Een aanpassing waar veel gamers op zitten te wachten is betere lootdrops. Dit hebben we nu in beperkte mate gekregen. Monsters en kisten geven nu ook aanvullende items en materialen. Het beste nieuws is nog wel dat Stronghold bazen op Grandmaster 1 en hoger meer kans geven op Masterwork en Legendary items.

Overig

Verder zijn er nog een shitload aan bugs gefixed, zoals bijvoorbeeld de fog-walls waar spelers achter vast kwamen te zitten. Ook zijn effects van bestaande items aangepast om alles wat beter te laten balanceren. In hoofdlijnen zijn de Colossus en Intercepter wat minder sterk geworden en zijn de Ranger en Storm beter geworden.

Ben je benieuwd naar de specifieke stats, check dan het bericht bij deze patch.

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op