Greedfall 2 aangekondigd

Na het succes van GreedFall, met 2 miljoen verkochte exemplaren, kondigen NACON en de ontwikkelstudio Spiders nu met plezier het vervolg aan: GreedFall 2.

Net als de eerste game is GreedFall 2 een RPG die focust op verhaal en keuzevrijheid. In de game keer je terug naar het unieke universum van de voorganger en kun je genieten van nieuwe gameplay, met meer nadruk op tactiek tijdens gevechten.

Het verhaal begint drie jaren voor de gebeurtenissen in de eerste game en de avonturen van De Sardet. Dit keer ben je een lid van de Teer Fradee-stam, die met geweld van zijn eiland is meegenomen naar het continent van de kolonisten: Gacane. In deze oude wereld, die wordt geteisterd door oorlog, de Malichor-plaag en het politieke gekonkel van verschillende facties, moet je je vrijheid en de controle over je eigen lot zien te heroveren. Met behulp van diplomatie, sluwheid, gevechten en je bondgenoten moet je een einde maken aan de veroveringsambities van één man, die het voortbestaan van zowel het continent als je eiland bedreigt.

We vinden het geweldig om GreedFall 2, de nieuwe game van Spiders, nu te kunnen onthullen. Vele fans van over de hele wereld smeekten om dit vervolg, en daarom geven we met heel veel plezier deze nieuwe game uit, in de overtuiging dat de fans er weer van zullen smullen. We hopen hiermee ook nieuwe spelers te bereiken en richten ons daarbij op alle fans van role-playing games, geweldige verhalen, actie en fantasy.

zegt Alain Falc, CEO van NACON.

Terwijl we werkten aan Steelrising, is onze liefde voor het GreedFall-universum nooit vervaagd. Daarom vinden we het geweldig om nu naar dit universum terug te keren. In dit nieuwe hoofdstuk kunnen spelers het oude continent verkennen, met grotere en meer diverse omgevingen. Onderweg zullen ze nieuwe metgezellen en facties ontmoeten, en onvergetelijke avonturen beleven.

zegt Jehanne Rousseau, oprichter en directeur van de studio Spiders.

GreedFall 2 verschijnt in 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments