Gratis update The Crew 2 laat je racen met hovercrafts

Gator Rush, de eerste grote gratis update van The Crew 2, is nu beschikbaar en introduceert onder andere hovercrafts.

In het hart van de zuidelijke moerassen beleven spelers met drie nieuwe Hovercraft-voertuigen de compleet nieuwe Hovercraft-discipline. Naast de Bayou krijgen ook andere iconische locaties door de Verenigde Staten toevoegingen, zoals steile hellingen en scherpe bochten. Spelers genieten van deze toevoegingen in nieuwe events, een Live Xtrem Series-race en in free drive met ook nog eens een aantal gloednieuwe vaardigheden. Voor spelers die beter presteren onder druk brengt Gator Rush tevens de nieuwe moeilijkheidsgraad, Ace Mode, naar The Crew 2. Spelers die succes boeken in de Ace Mode verdienen exclusieve Legendary Loot.

Spelers met de Season Pass van The Crew 2 hebben vanaf vandaag vroegtijdig toegang tot twee extra voertuigen, de Ariel Nomad 2015 en de XK Armored 2018. Overige spelers spelen deze voertuigen vanaf 3 oktober vrij.

De release van Gator Rush is slechts het begin van het avontuur. Het ontwikkelteam is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te introduceren via updates, waaronder een PvP-modus in december, nieuwe disciplines, events, voertuigen en meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments