Martin? Ik heb supplies nodig. Komt er aan Jeffrey. Martin? Ik heb voedsel nodig, even geduld ik ben aan het oogsten. Zo heb ik de afgelopen jaren flink wat tijd doorgebracht in de mijnen en op het land. Ik was de werker en voorziener, de anderen de bouwers. En er komt nieuw gratis spul onze kant op.

Bijna therapeutisch was het. Verstand op nul en hakken in de bergen, ik heb hele berglandschappen voor niets vlak zitten hakken blijkt nu. In de nieuwe update kan je namelijk zelf bepalen hoe vlak je het landschap wilt hebben. Ook zijn er een aantal nieuwe blokken toegevoegd waardoor je naar hartenlust kan combineren met verschillende kleurencombinaties. Bouw het huis van je dromen of maak de Eiffeltoren na.

Alles in de wereld is aanpasbaar door de laatste update. Moeilijkheid,tijd, spawn positie, geluiden in de grotten en het weer, zonder dat je daar het spel voor hoeft te verlaten. Ook is de Java Minecraft modus beschikbaar. Sommige spelers vinden dit een fijne manier van craften. De andere nieuwe toevoegingen zijn ijzeren deuren voor traps, daglicht sensoren, glas in lood ( leuk om oude gebouwen te maken) en nieuwe boeken-soorten.

Ik zeg craften met die banaan. Voor de mensen die visueel zijn ingesteld nog wat fancy plaatjes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments