Gratis sexy nieuwe ‘outfit’ voor je schip in Sea of Thieves

hubba hubba!

Komende dagen kun je een nieuwe outfit voor je schip in Sea of Thieves bemachtigen, zonder daarvoor ingewikkelde quests te doorlopen. Wat moet je doen en wat kun je precies winnen? We leggen het voor je uit in dit nieuwsbericht.

Je hebt hier kunnen lezen dat op dinsdag 23 juli en woensdag 24 juli gestreden gaat worden in Arena door bekende streamers in de Twitch Rivals. De hoofdprijs van $100.000 gaat naar de winnaar, dus er staat nogal wat op het spel.

Naast de traktatie op epische battles, kan de kijker tevens rekenen op een in-game traktatie. Als je komende dagen op Twitch een volledige Arena battle bekijkt (duur +/- 20 minuten) dan krijg je een slicke Obsidian ship outfit. In de trailer kun je zien hoe deze er uit ziet. Deze wil je echt niet aan je voorbij laten gaan!

Wat moet je precies doen?

Kijk op 23 juli een match op Twitch en ontvang de Obsidian Figurehead en Obsidian Hull. Kijk op 24 juli een match op Twitch en ontvang de Obsidian Sail en de Obsidian Flag. Zorg er wel voor dat je Twitch account gekoppeld is aan je Microsoft account. Je kunt hier lezen hoe je dat moet doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments