Attentie! De helden uit Overwatch hebben je nodig dit weekend! Neem deel aan een episch gevecht en redt de wereld.

Heb jij altijd getwijfeld om Overwatch te halen? Dan is aankomend weekend hét moment om de game uit te proberen. Overwatch kun je namelijk van vrijdag 16 februari tot en met dinsdag 20 februari gratis spelen.

Blizzard, de ontwikkelaar van Overwatch, stelt 26 helden en 17 mappen beschikbaar dit weekend. Daarnaast zijn de maps bespeelbaar in een aantal verschillende modi, waaronder Quick Play, Custom games en Arcade. Ook kun je levelen, lootboxes verdienen en kun je allerlei verschillende aanpassingen vrijspelen voor je helden. Het behalen van achievements is overigens wel uitgeschakeld.

Als je eindelijk na dit weekend verslaafd bent aan Overwatch en beslist om te game te halen, dan hoef je niet bang te zijn dat alle vooruitgang die hebt behaald verloren gaat. Je neemt namelijk alles gewoon mee.

Ga jij dit weekend Overwatch uitproberen?

(Voor het geval je nogal een trage internetverbinding hebt: Overwatch kun je al vanaf 13 februari 20:00 downloaden. De game is daarentegen pas speelbaar vanaf vrijdag 16 februari 20:00 tot en met dinsdag 20 februari 8:59).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments