Ben jij een van de mensen die Overwatch nog niet heeft gespeeld? Dan is het nu tijd om onder je steen vandaan te komen want volgende week is Overwatch gratis te spelen. Blizzard organiseert namelijk een Free-to-Play-weekend. Daarnaast is er de nieuwe map Eichenwalde en gaat seizoen twee van de competitive mode van start. 

Free-to-Play-weekend

Van 9 tot en met 12 september zal Overwatch gratis te spelen zijn. In dit weekend zullen alle 22 heroes en dertien maps tot je beschikking staan. Daarnaast zal ook Quick Play, Custom Game, Play versus AI en Weekly Brawl speelbaar zijn.

Wat wordt jou favoriete Overwatch karakter in het Free to Play weekend?
Wat wordt jouw favoriete Overwatch-karakter in het Free to Play-weekend?

Het enige nadeel is dat je wel een Xbox Live Gold abonnement moet hebben om Overwatch te kunnen spelen. Stel dat je Overwatch geweldig vindt en besluit te kopen na het Free-to-Play-weekend, dan neem je al je progressie mee die je in de game hebt gemaakt. Achievements zullen echter niet beschikbaar zijn in het Free to Play weekend. Als je de game gaat downloaden zal dat 15GB in beslag nemen.

Nieuwe map en seizoen 2 competitive mode

Voor de vaste fanbase is er ook goed nieuws. Een paar weken geleden hebben wij jullie geïnformeerd over de nieuwe map Eichenwalde. Deze map is nu beschikbaar voor iedereen die Overwatch heeft en zal dus ook speelbaar zijn in het Free-to-Play-weekend. Daarnaast is seizoen twee van de competitive mode van start gegaan. Dit seizoen is anders dan het vorige, want het skill-rating-systeem is bijvoorbeeld op de schop gegaan. Alle veranderingen en informatie over Eichenwalde en de competitive mode kan je in een eerder artikel van ons lezen.

Vanaf vandaag kan je op deze map losgaan!
Vanaf vandaag kan je op deze map losgaan!

Overwatch brengt dus in de nieuwste update een groot aantal veranderingen. Het gratis speelweekend komt dan ook niet onverwachts, want hierdoor hopen zij natuurlijk nieuwe spelers binnen te halen. Ik hoop dat veel mensen Overwatch na dat weekend gaan aanschaffen. Overwatch is namelijk een geweldige Blizzard-game die het spelen waard is.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties