Voor de mensen die Assassin’s Creed: Origins (AC: Origins) net aan de kant hebben gelegd, mogen binnenkort weer aan de gang. Ubisoft brengt nieuwe updates uit.

Deze maand komt er een update voor AC: Origins met als eerste een gratis missie! Eigenlijk is het een start voor de nieuwe betaalde DLC The Hidden Ones waarvan nog niet echt bekend is wanneer dat precies uitkomt. Met de DLC speel je een verhaal wat zich na de base game afspeelt en waar Bayek naar Sinai Peninsula gaat om met Romeinse soldaten te ‘spreken’ (lees in elkaar stompen). Het zal ook verwijzen naar gebeurtenissen die na de vorming van de Brotherhood plaatsvonden.

Je kan met de nieuwe update ook outfits verkopen bij de kledingwinkels. Nieuwe items de Nightmare, Civilization en Gladiator packs kunnen dan juist weer worden verzameld!

De goden kijken toe

In de update komt Trials of the Gods terug, maar je kan enkel tegen twee ”eindbazen” vechten. Van 9 tot 16 januari (nu dus) heb je met Anubis te maken en van 23 tot 30 januari met Sobek. Als je hen verslaat word je uiteraard beloond met krachtige en unieke armor. Maar goed, hen verslaan zal dan wel een grote uitdaging zijn.

Zelf heb ik dit spel nog niet eens aangeraakt! Het is een groot schande maar ik heb er nog geen tijd voor gehad. Ik hoor veel positieve geluiden, maar wil tegelijkertijd de game bewaren voor wanneer ik een Xbox One X heb gekocht. Misschien later dit jaar! En jullie? De game al uitgespeeld of nog een grote To Do op je lijstje?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments