Waar je tegenwoordig ook kijkt, overal zijn er lichtjes, kerstbomen en die stomme kerstliedjes. Jawel, kerstmis 2016 komt rap dichterbij. De tijd van vrede op aarde en naastenliefde, maar als het echter aan IO Interactive ligt niet. Zij komen met een speciale kerstmissie voor Hitman.

De missie met de naam ‘Holiday Hoarders’, speelt zich af in Parijs met de Showstopper-missie als achtergrond. De stad van de liefde is volledig versierd met kerstbomen, lichtjes en andere tierelantijntjes. Ook zullen her en der kerstcadeautjes verstopt liggen in het paleis.

Mensen omleggen is prima, cadeaus jatten niet

Tijd voor vrede op aarde is er zoals gezegd niet. Twee dieven proberen toegang te krijgen tot de modeshow om hier kerstcadeautjes te jatten. De schurken! Agent 47 heeft de opdracht gekregen ze te stoppen.

Een aantal van de cadeautjes die door de speler gevonden worden kunnen gebruikt worden om de missie te vereenvoudigen. Ook krijg je mogelijk bezoek van een of andere dikke gast in een rood pak. Het schijnt dat zijn outfit ook nog wel eens van pas zou kunnen komen.

World Cancer Research Fund

Hoewel de missie gratis beschikbaar is voor iedereen wil IO Interactive wel vragen om een donatie voor het World Cancer Research Fund. Studiobaas Hannes Seifert had hier het volgende over te zeggen:

Kanker is iets waar we vroeg of laat allemaal in een of andere hoedanigheid mee in aanraking komen. Wij bij IO Interactive wilden graag helpen met het inzamelen van geld voor onderzoek tegen kanker. Wij steunen het World Cancer Research Fund door leuke, gratis feestdagencontent weg te geven aan alle Hitman-spelers. Hiervoor vragen wij alleen of jullie iets willen doneren aan dit geweldige initiatief tegen kanker.

Goed initiatief lijkt mij. Als je iets zou willen doneren, dan kan dat via deze link.

Decembercontent

Tot slot is de decembercontent ook bekend geworden. In onderstaande afbeelding meer duidelijkheid over onder andere wanneer en waar je de volgende elusive targets kunt vinden.

De Holiday Hoarders DLC is vanaf 13 december te downloaden.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments