Ik wil het wel van de daken schreeuwen, lieve mensen, koop EVOLVE. Het is namelijk een fantastische game. Je kan hem komend weekend gratis spelen. Het weekend begint voor de Xbox One op vrijdag 4 september 20:59 en stopt op dinsdagochtend 08:59

Het is dat ik van vrijdag t/m zondag mij zuipend, lallend over de friezen meren begeef maar anders had ik dit natuurlijk gewoon geprobeerd. Ik heb de volle game al maar de DLC nog niet. Ik vermaakte mij nog prima met alle oude meuk. Nu de kans er ligt om alle DLC gratis te proberen moet dit natuurlijk gedaan worden. Ik ben helaas niet van de partij aankomend weekend maar ik weet zeker dat Rob het gaat proberen.

Evolve_-_Jan_First_Look_Screenshot__10_

 

Voor de mensen die de game nog nooit hebben gedaan, please doe het en doe het goed. Daarom geef ik jullie allemaal een tip. Download de game samen met uwer vrinden zodat je echt als team kan opereren. In je eentje of met zijn tweeën is het namelijk een kansloze missie. Geef jezelf en je team even de tijd om het spel te leren kennen en kies dan vervolgens ervoor om altijd bij elkaar te blijven. Het is geen COD waar je als een parazombie trooper door het veld heen kan rennen. Ben je het monster aankomend weekend? Geniet dan van alle noobs die bovenstaand niet hebben gelezen. Het zijn namelijk kleine nietige miertjes als ze niet samen spelen. Ik zeg veel plezier aankomend weekend met de free to play EVOLVE. Mocht je onze review nog even willen lezen? Hier! En doe mij en Rob een plezier, join ons in de toekomst. Mijn gamertag is Brotic.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments