Er is tot nu toe nog geen officiële aankondiging, maar het lijkt er op dat er gratis downloadable content komt voor de net aangekondigde Battlefield 1.

Er zijn verschillende teksten te vinden bij verschillende bronnen, maar één ding zeggen ze allemaal. Zodra je Battlefield 1 met een pre-order koopt krijg je een map-pack gratis en voor niets, 7 dagen eerder dan de rest van de spelers.

”Reserveer en ontvang het Hellfighter-pakket, met thematische items die zijn geïnspireerd door het heldhaftige Harlem Hellfighter-infanterieregiment. Inclusief 7 dagen eerder toegang tot een map die later in 2016 wordt uitgebracht.”

Als we de Microsoft Store moeten geloven gaat het dus om eerder toegang hebben tot een map die later wordt uitgebracht. Hierbij zou het dus ook nog kunnen gaan om een betaalde map-pack. Terwijl we op de site van Origin een hele andere tekst tegen komen.

”Pre-order bonus: Seven day early access to a free map drop.

Scout ahead later this year when the first new map is added – get there a week early so you can navigate it like a master by release day.”

En dit is dan ook de tekst waardoor het lijkt dat de map-pack voor Battlefield 1 gratis gaat worden. Hier wordt namelijk aangegeven dat je zeven dagen eerder toegang hebt tot een gratis map, zodat je op de dag van de release als een echte baas door de map heen kunt banjeren. Voor degenen die Origin niet kennen, dit is een zelfde concept als Steam, een programma waar je al jouw PC games kunt verzamelen en spelen. Laat Origin nu net een programma zijn van EA, de producent van Battlefield.

Ik denk dat we daarom ook wel met zekerheid kunnen stellen dat de map gratis beschikbaar zal worden, want het zou wel gek zijn als EA op hun eigen website onzin zal verkopen. Of dit betekent dat er meer gratis DLC’s komen voor Battlefield 1 weten we natuurlijk niet, maar dit zal misschien wel een opstapje zijn naar meer gratis content (en als echte Hollander is dat natuurlijk fantastisch!)

Battlefield 1 zal 21 oktober uit komen voor Xbox One, PS4 en PC.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments