Al een week na de release worden spelers van Crackdown 3 verrast met kleine bonus DLC voor Crackdown 3. Maar wat zit daar nou in?

Het zal ongetwijfeld een soort na-brandertje zijn die te laat was voor de productie van de game. Dan zeggen ze vaak ‘Hey, anders doe je dat toch even in een day-one patch’ of ‘Hey, maar anders verpak je dat toch gewoon als bonus DLC… merken ze niks van’. Het maakt verder ook niet uit, DLC is DLC, hoe klein of groot het ook is. En gratis is gratis, laten we wel wezen. Het gaat in dit specifieke geval om een wapen, een pak en voertuig.

  • Maak gebruik van de Quackhammer Launcher – een lanceerwapen van meerdere raketten tegelijk die geen ‘boem’ zeggen, maar ‘quack’ gezien er eendjes exploderen (leuk hoor).
  • Commander ‘Terry Crews’ Jaxon Ultimate suit – Met dit pak krijg je 10% meer XP voor kracht en explosieven.
  • Linebacker voertuig – Een dikke Agency truck met een dik geweer er op. Vroem vroem motherfucker!

Goed, dat was het wel weer eventjes voor nu. Het is allemaal niet heel spectaculair, maar een leuk extraatje voor de spelers die nu van Crackdown 3 genieten.

Kleine tip nog. Crackdown 3 zit in de gamepass. Dus als je de game nog niet hebt, maar wel een gamepass, dan kan je de game lekker downloaden. Wil je Crackdown 3 kopen maar tegelijkertijd ook andere games hebben? Dan is een gamepass ook niet zo’n slecht idee. Volgens mij kan je ‘m nog tijdelijk halen voor 2 euro (2 maanden).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments