Gotham Knights laat indrukwekkende gameplay beelden zien

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag de eerste officiële gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights, de aankomende openwereld-, third-person actie-RPG in ontwikkeling bij Warner Bros. Games Montreal. Kijk je met ons mee?

In de nieuwe video zien we Game Director Geoff Ellenor aan het woord, terwijl we voor het eerst beelden te zien krijgen van beide speelbare personages. In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen. Het ziet er gelikt uit!

Waar gaat Gotham Knights over?

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar linken tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties, komen spelers een reeks uitdagingen tegen terwijl ze evolueren in hun eigen versie van de Dark Knight.

Alleen voor Xbox Series X|S

Het moest er toch een keer van gaan komen. Gotham Knights zal alleen voor de Xbox Series X|S beschikbaar zijn. Je kunt Gotham Knights dus helaas niet op de Xbox One spelen. Gotham Knights verschijnt op 25 oktober 2022, maar is al vanaf vandaag in de Microsoft Store te pre-orderen.

Je kunt de Gotham Knights Standard Edition voor € 74,99 vooruitbestellen. De Gotham Knights Deluxe Edition kan worden gepreorderd voor € 94,99, inclusief de basisgame en de Visionary Pack downloadbare content (DLC) met exclusieve uitrusting, uiterlijke aanpassingen, Beyond Suitstyle-personageskins geïnspireerd op de Batman Beyond-animatieserie en meer. De Gotham Knights Collector’s Edition kan worden gepreorderd voor € 299,99, met daarin de Deluxe Edition, de augmented reality-verzamelpin, 16 pagina’s tellend mediaboek, exclusieve Gotham City-kaart, een statue-diorama van vierpersonages en meer. Bovendien ontvangen spelers die vooruitbestellen de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233. Je kunt hier meer lezen over pre-orders

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments