Gotham Knights krijgt gratis content update

En is vandaag al beschikbaar!

Gotham Knights voegt de modi Heroic Assault voor 4 spelers en Showdown voor 2 spelers toe als gratis update. Wat mag je van deze update verwachten?

In oktober 2022 kwam Gotham Knights uit. Een game waar wij op de redactie erg over te spreken zijn (review):

Gotham Knights brengt een game met een hoog Spider-Man gehalte en van diezelfde kwaliteit eindelijk naar de Xbox Series. Het is een wereld vol met activiteiten en het verhaal is zeer goed en grafisch mooi neergezet met een extra vermelding voor de uitmuntende voice-acting.

XBNL-review

Hoewel de game pas net een paar weken te spelen is, kunnen spelers nu al met nieuwe content aan de slag. In de Heroic Assauls update zijn een aantal nieuwe dingen toegevoegd.
 
De Heroic Assault is een online co-op mode waarin spelers kunnen samenwerken in groepen van vier. Als speler ga je ondergrond en versla je verdeeld over 30 verdiepingen allerlei vijanden. Bovenstaande trailer geeft hiervan een goede indruk! Deze mode bevat een nieuwe bedreiging die de oorzaak is van de chaos: de uiterst geavanceerde buitenaardse levensvorm Starro, the Conqueror, en de geduchte half-mens/half-vleermuis hybride Man-Bat, onder controle van Starro.
 
Ook kunnen spelers vanaf vandaag met Showdown aan de slag. Showdown is een online co-op mode voor twee spelers waarin je de confrontatie aangaat met DC-superschurken, zoals Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface en Talia al Ghul. Versla deze bazen in de Showdown-modus en ontvang nieuwe legendarische blueprints voor nieuwe uitrustingen en unieke kleuren voor het pak en de Batcycle.
 
De Heroic Assault-mode is beschikbaar wanneer je als speler Dossier 05 in de hoofdcampagne hebt bereikt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments