Met een naam als Dragonball Z: Kakarot leek het er op dat de game wel eens volledig om Goku zou kunnen gaan draaien. Bandai Namco heeft gelukkig laten weten dat er ook andere speelbare personages in de game zullen gaan zitten.

Er is nog niet heel veel meer bekend geworden over Dragonball Z: Kakarot sinds de E3, maar Bandai Namco brengt daar nu verandering in en het is nog goed nieuws voor de fans ook, want ze laten weten dat Goku niet het enige speelbare personage in de game zal zijn. We mogen ook los met onder andere Vegeta en Piccolo. Personages zoals Yamcha, Krillin, Tien en Chiaotzu krijgen een ondersteunende rol in de game.

Elk speelbaar personage krijgt zijn eigen technieken, vechtstijl en krachten. Om alle aankomende gevaren het hoofd te kunnen bieden zul je jouw personages wel moeten trainen. En iedereen weet dat de beste methode om een Saiyan te trainen vechten en eten is.

Dat eten kun je regelen door diverse ingrediënten te verzamelen en te koken. De diverse maaltijden die je hiermee in elkaar kunt flansen geven je permanente bonussen voor je stats. Door de wereld over te reizen kom je regelmatig vijanden tegen om mee te vechten en zo dus ervaring op te doen en uiteindelijk sterker te worden.

De game staat gepland voor het begin van 2020. Kijken we er al naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments