Soms ben je de goden wel eens een beetje beu. Doe dit, vereer dat, ik ben de machtigste enzovoort. In Assassin’s Creed Origins kun je ze dan gelukkig ook een toontje lager laten zingen. Dit is echter vanaf nu wel een stukje moeilijker.

Anubis, Sobek en Sekhmet. Alle drie kon je ze uitdagen in de game en dit leverde je best een pittige uitdaging op. Als je succesvol was, dan kreeg je weer een leuk zwaard, schild of ander leuks en anders was er altijd nog de voldoening dat je zo’n arrogante god aan zijn broek had gegeven. Dat laatste was voor een aantal spelers nog steeds niet genoeg. Zij vonden dit juist te makkelijk en Ubisoft heeft hiernaar geluisterd.

Daarom krijg je vanaf nu elke week in de maand maart een standaard uitdaging en een extra moeilijke Hard Mode. Als beloning voor het voltooien van zo’n Hard uitdaging krijg je weer sprankelende nieuwe loot.

Alsof dat nog niet genoeg is komt volgende week ook de nieuwe DLC ‘Curse of the Pharaos’ nog. Om dit te vieren krijgt iedereen een gratis extra missie ter introductie van deze DLC.

Iemand die de goden nog eens gaat tarten?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties