Ghost Recon Wildlands verhaal in live-action video

We zien het vaker, de live-action video’s of mini-speelfilms van een game. Zeker de Tom Clancy reeks leent zich vaak voor dit soort kijkporno. Wildlands krijgt er nu ook één.

Ubisoft, Amazon en Twitch werken samen aan een 30 minuten durende, originele, live-action video in de wereld van de aanstormende action-adventure game Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. De video, die de titel War Within The Cartel heeft, gaat over het Santa Blanca kartel, een meedogenloze groep die Bolivia in een narco-staat heeft veranderd. De première vindt plaats op 16 februari 2017. War Within The Cartel wordt dan gestreamd op het Twitch-kanaal van Ubisoft (www.twitch.tv/Ubisoft) en wordt direct daarna on demand beschikbaar via Amazone Prime Video.

Het verhaal

War Within The Cartel werpt een blik achter de schermen van het Santa Blanca drugskartel, dat wordt geleid door de gerespecteerde doch meedogenloze leider, El Sueño. Na een aanval op hun hoofdkwartier, gaan El Muro (Hoofd Beveiliging), El Yayo (Hoofd van Productie), Nidia Flores (Hoofd Smokkel) en El Cardenal (Hoofd van de Beïnvloedingsoperatie) op zoek naar een verrader in de organisatie. Het actievolle verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game, waarin een elite Special Forces team, de Ghosts, worden ingeschakeld om het kartel uit te schakelen. War Within The Cartel is geproduceerd door digitale studio Legion of Creatives uit Los Angeles en bevat Grammy-winnaar, ondernemer, acteur en hiphop legende Tip “T.I.” Harris in de rol van Marcus, één van de leden van het Santa Blanca kartel.

Ghost Recon is weer zo’n titel waar we hoge verwachtingen van hebben, uw schrijver tenminste wel. Het is mijn favoriete reeks van de Tom Clancy games en ik heb Future Soldier grijs gespeeld. Tijd dat die trouwens backward compatible gaat worden. Ik wacht dus met smart op de beta die toch wel op korte termijn live zou moeten gaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments