Ghost Recon Wildlands PvP open beta nu live!

Hij is er! Ik zat er al een tijdje op te wachten. Eindelijk weer een tactische PvP mode.

De open bèta van Ghost War, want zo heet de PvP modus, is vanaf vandaag tot 25 september beschikbaar. Deze open bèta, die beschikbaar is voor iedereen (ook voor spelers die de game niet bezitten), is te pre-loaden vanaf 19 september. De volledige modus, Ghost War, verschijnt deze herfst als gratis update voor alle spelers van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij maken spelers gebruik van de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Teams kiezen uit een aantal personages met verschillende klassen (Assault, Marksman en Support), die elk een specifieke rol spelen op het slagveld. Daar ontdekken spelers grote open mappen en jagen ze op hun vijanden.

De open bèta brengt vijf van de acht unieke mappen en zes van de twaalf kenmerkende klassen, elk met eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments