De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Fallen Ghosts, komt eraan. We gaan weer terug naar Bolivia om daar orde op zaken te stellen. Tenminste, in dit geval ben jij de prooi en wordt er actief op je gejaagd.

Los Extranjeros

Fallen Ghosts speelt zich af na de val van het Santa Blanca kartel. Nu Unidads militaire kracht de controle over Bolivia niet meer kan handhaven, heerst er een burgeroorlog in het land. Om de orde te herstellen werft Unidad kartelleden, veteranen, huurlingen en criminelen uit nabijgelegen landen als vrijwilligers. Samen vormen ze een nieuwe speciale eenheid: Los Extranjeros, met de opdracht om alle Amerikaanse agenten op te sporen en te elimineren.

In deze chaotische situatie hebben de Ghosts een laatste missie: de resterende CIA leden en Amerikaanse burgers uit het land evacueren. Terwijl ze op weg zijn naar een missie worden de Ghosts neergehaald, waardoor ze zich zonder externe ondersteuning in het midden van de jungle bevinden en geconfronteerd worden met dodelijke vijanden die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Deze elitesoldaten worden in vier klassen verdeeld:

  • Armored: Uitgerust met grote kogelvrije platen, zijn ze vooral dreigend op korte afstand.
  • Elite Sniper: Met hun speciale bewegingsdetector missen deze snipers geen enkel doelwit op lange afstand.
  • Jammer: Dankzij een storingsantenne in hun rugzak, kunnen ze drones neutraliseren en elektrische apparatuur verstoren.
  • Covert Ops: Met een prototype dat hen bijna geheel onzichtbaar maakt en een krachtige kruisboog, geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘Ghost’.

De Fallen Ghosts campagne bevat 15 nieuwe missies waarin spelers vier nieuwe bazen moeten uitschakelen in drie verschillende regio’s. In de uitbreiding starten spelers met een nieuw personage op level 30 en zijn ze uitgerust met alle vaardigheden vanuit de hoofdgame. De level cap neemt toe van 30 naar 35 en spelers kunnen negen nieuwe vaardigheden vrijspelen. Fallen Ghosts bevat eveneens zes exclusieve nieuwe wapens, variërend van assaults rifles en sniper rifles tot een kruisboog die met explosieve pijlen uitgerust kan worden.

De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Fallen Ghosts, is voor spelers met een Season Pass vanaf 30 mei beschikbaar op Xbox One en Windows PC. De uitbreiding zal een week later, op 6 juni, voor alle overige spelers verkrijgbaar zijn voor €14,99.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments