Met de komst van Ghost War is Ghost Recon eindelijk een volwaardige game geworden. Vanaf vandaag is deze PvP mode beschikbaar.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is van 12 tot en met 15 oktober gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend. Naast toegang tot de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om Ghost War te ervaren, de nieuwe gratis multiplayermodus voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, die vanaf vandaag beschikbaar is als gratis update op alle platformen.

Tijdens het Gratis Weekend krijgen spelers 50% korting op alle edities van de game. Spelers die de volledige game aanschaffen, behouden hun voortgang.

Ghost War eindelijk uit

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij is de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands van essentieel belang. Strijd in acht unieke mappen en kies uit twaalf kenmerkende klassen, elk met eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin je alleen door samen te werken kunt overwinnen.

De ontwikkelaars blijven de algehele PvP ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. All nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Season Pass.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments