Ghost Recon Future Soldier keert terug in Wildlands

Ghost Recon Future Soldier, de game waar ik menig uurtje in heb zitten en wat eigenlijk voor mij de eerste ervaring was het spelen met een vast groepje mensen online. In Recon Wildlands komen de twee strijders terug

Als onderdeel van Special Operation 3 introduceert Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een speciale gratis missie in het thema van Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, inclusief iconische personages Scott Mitchell en John Kozak. In deze derde grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands vormen spelers een team met Mitchell en Kozak voor een gratis tweedelig event dat vanaf morgen, 11 december, beschikbaar is.

De update brengt ook exclusieve Ghost Recon Future Soldier-content voor de hoofdverhaallijn en de Ghost War PvP-modus, waaronder de twee nieuwe Ghost War-klassen Vanguard en Sharpshooter, naar Wildlands. Vanguard gebruikt sensorgranaten om verborgen vijanden weer te geven en te markeren voor zijn teamgenoten, terwijl Sharpshooter dankzij zijn Long Range Specialist vaardigheid de baan van de kogel kan beïnvloeden. Naast deze twee nieuwe klassen worden er ook twee nieuwe PvP-mappen,Lithium Mine en Outskirts, toegevoegd.

Ook de nieuwe PvE-missie Operation Silent Spade maakt zijn intrede. In deze missie doet Ghost-leider Scott Mitchell beroep op Nomad en zijn team om nieuweling John Kozak een complot te helpen onderzoeken dat het Santa Blanca kartel aan een nucleaire dreiging linkt. Deze speciale uitdaging is zowel solo als met maximaal vier spelers in coöp speelbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments