Een Persona 3 remake is volgens geruchten al enige tijd in ontwikkeling en er wordt nu gesuggereerd dat SEGA en ATLUS bijna klaar zijn om het volgende maand aan het publiek te presenteren.

Op de ResetERA forums suggereerde gebruiker Im A Hero Too dat iedereen die geïnteresseerd is in de serie, de Xbox Showcase op 11 juni in de gaten moet houden. Hoewel Im A Hero Too tot nu toe nooit zijn geloofwaardigheid heeft bewezen, is de gebruiker doorgelicht door de ResetERA moderators, en dat maakt de mededeling wel wat geloofwaardiger.

Aangezien de meest recente Persona games die hun weg maakten naar de Xbox vorig jaar tijdens de showcase werden bevestigd, is het niet onwaarschijnlijk dat het evenement gebruikt gaat worden om de volgende uit de serie te laten zien.

Zoals hierboven vermeld, zou een Persona 3 remake al een tijdje in de maak zijn. Er is momenteel nog maar weinig bekend over het spel, behalve dat het zo onder handen is genomen dat het zal aanvoelen als een gloednieuw spel. Aangezien Persona 5 een paar jaar geleden werd uitgebracht, zal het erg interessant zijn om te zien hoe ATLUS de formule van de serie zal aanpassen in deze remake en het volgende hoofddeel in de serie, dat volgens de geruchten ook deze zomer wordt onthuld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties