Er zijn redelijk betrouwbare geruchten (volgens Neowin) dat Microsoft bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe ‘hardcore’ controller voor de Xbox One.

Mocht je trouwens nog een paar uurtjes vrij hebben dit weekend, ga dan even langs bij de Microsoft stand op de PAX East in Boston. Ze geven namelijk in een grote ‘loterij’ een aantal custom Xbox One Controllers weg en…ja, het houdt niet op, een Witcher 3 Xbox One. Het enige wat je even moet doen is daar een foto maken van jouw favoriete controller en dit tweeten naar @Xbox by met de hashtags #XboxOne and #XboxSweeps.  Oh ja, en even verhuizen naar de VS. Beetje jammer dit..vind je niet?

custom xbox

Terug naar het gerucht. Het verhaal gaat dat er tijdens de komende E3 een presentatie zal komen over deze nieuwe controller. Zoals dat gaat met geruchten is er inhoudelijk nog heel weinig te vertellen. Maar het lijkt erop dat Microsoft zich vooral richt op de trouwe klanten die kicken op FPS en racegames. En vraag je je af of daar wel een markt voor is? Nou, kijk dan maar eens naar de vele Scuf controllers die te koop zijn.

Midden juni zal de E3 plaats gaan vinden. Het blijft een gerucht en niets is zeker. Interne projecten kunnen zomaar veranderd of geschrapt worden. Wat denken jullie? Hoe zou zo’n nieuwe controller er uit zien en vooral, wat kan hij dan meer dan degene die we nu hebben. We houden het in de gaten, hier bij Xbox Nederland…

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Jammer van het plaatje. Dat is namelijk de Steamcontroller.