Een nieuw jaar en dus ook een nieuwe Call of Duty. Zo gaat het al jarenlang en daar zal geen verandering in gaan komen. Tot nu toe is er weinig bekend van de nieuwe CoD game, maar meestal tussen april en mei krijgen we updates over een nieuw deel in de franchise. Het is goed mogelijk dat we nu de allereerste informatie hebben gekregen over de game die mogelijk Black Ops III gaat heten.

Treyarch zelf heeft dus nog niets laten weten over de nieuwe CoD, maar als we de geruchten mogen geloven, zal het thema van de game nog verder in de toekomst liggen dan Advanced Warfare. Daarnaast beweert de bron dat de game next-gen only zal zijn en dus niet meer voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het zou er dan op gaan neerkomen dat er een speciale versie voor de oude consoles gemaakt wordt. De campaign zou er fantastisch uitzien en een duidelijke verbetering ten opzichte van Advanced Warfare en daarnaast zou het meer de kant van open-world op gaan, maar in grote lijnen nog wel steeds lineair zijn.

Jetpacks en exo-suits maken hun terugkeer en net zoals in GTA V zullen we switchen tussen characters. Exo-suits zullen ook de mogelijkheid geven om over muren heen te rennen. Er komt wederom een zombie modus en er zal een map editor bij zitten die vooral bedoeld is voor custom maps in gesloten lobbies en de mogelijkheid om te sharen is ook aanwezig. Pick 13 zal terugkomen, maar zonder upgradeable scorestreaks. Voor het eerst in CoD zal er een dynamisch weersysteem in alle maps zitten. Er zullen remakes van de klassieke maps zoals Raid en Nuketown komen, maar de maps in het algemeen zullen groter zijn dan wat we gewend zijn. Matches kunnen zowel 16vs16 gespeeld worden, als 32vs32. De kans is groot dat de echte onthulling van de nieuwe CoD in mei zal plaatsen, dus blijf XboxNederland.nl checken voor de nieuwste updates.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties