Tegenwoordig is alles waar de naam George R.R. Martin aan vast zit gelijk wereldnieuws. Voor ons nog meer als het een game betreft. Draait het een om Game of Thrones game?

Laten we dat maar gelijk uit de wereld helpen. Nee, dat is het zeker niet. Deze week was Martin even groot nieuws maar niet omdat de laatste aflevering van Game of Thrones net was afgelopen. Het draaide meer om uitspraak in zijn blog.

Hij meldde daar namelijk dat zijn kennis was geraadpleegd voor een game die in Japan wordt gemaakt. Als we wat verder spitten, zou het om zijn samenwerking met FromSoftware kunnen gaan.

George R.R. Martin

Great Rune

Deze ontwikkelaar is bezig met de game Great Rune. Volgens inside info is dit geen volledige open wereldgame. Ook is de naam waarschijnlijk nog een codenaam van de game. De game is al drie jaar in ontwikkeling en komt hopelijk ook naar de Xbox toe. Maar gezien het verleden, ze zijn makers van de PS exclusive Bloodborne, zou het zomaar kunnen dat de game alleen naar onze Japanse concurrent komt. Aan de andere kant is hun laatste product, Sekiro: Shadows Die Twice, gewoon op alle consoles speelbaar.

De game draait volgens geruchten om de Noorse mythologie. Dus dat betekent trollen, draken en meer van dat gespuis. Het draait om het verslaan van koningen en hun krachten oppakken. Maar dat is allemaal gerucht en er is officieel niets over de game bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties