Update 21:00 uur

Ondertussen heeft Ubisoft de officiële versie online gegooid. Dus hierbij de Europese versie met ondertitels.


Origineel

De beta moet over zo’n 2 weken starten. Tijd om de hypetrain weer op te starten.

En bij zo’n trein hoort natuurlijk ook weer een nieuwe trailer. Ubisoft gaat deze trailer binnen enkele dagen vrijgeven maar zoals vaker is de gamewereld lekker dan het politieke Den Haag en dus is de trailer al gespot. In deze Italiaanse trailer zien we nog nooit vertoonde beelden waaronder drie minuten gameplay.

cleaners

De trailer is ontdekt door de NeoGAF gebruiker salromano die een YouTube link naar de upload van GameStop Italia had gevonden. Al snel na de ontdekking werd de YouTube offline gehaald. Gelukkig voor ons was de trailer toen al gekopieerd naar een ander medium. De trailer is hier te zien.

We zien beelden van de homebase die een verzameling van verschillende beroepen laat zien. Doktoren, ex-politieagenten en ingenieurs gebruiken hun skills en bouwen zo aan een goed commandocentrum. In de stad zelf heerst chaos. We zien ook andere facties waarmee je een verbond kan sluiten en zo samen de bad guys kan uitschakelen. Vooral de Cleaners met hun gevreesde vlammenwerpers zijn geduchte tegenstanders. We zien ook kort beelden van de Dark Zone, het PvP gebied van The Division. Lekkermakertjes dus, is het nog geen 8 maart?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments