Ieder jaar krijgen de journalisten bij de E3 tassen vol met gadgets en goodies mee naar huis. Waar onder ook een hele verzameling aan USB-sticks waar alle informatie die tijdens de persconferentie aan bod is gekomen op staat. Dit jaar werd daar verandering in gebracht.

Het lijkt behoorlijk onzinnig om alle informatie omtrent de persconferenties nog op een USB stick mee te geven, aangezien alle informatie die wordt verteld direct online komt. Dit jaar was dat toch iets anders, want een journalist kreeg een USB stick mee met informatie die helemaal nooit aan bod is gekomen. Dat is natuurlijk de perfecte formule voor een goed nieuwsbericht!

Er is namelijk een USB stick in omloop waar beelden op staan van Bulletstorm Remaster. De originele Bulletstorm stamt inmiddels uit 2011 en is een game van EA. Het is een futuristische setting waar jij een opkomende burgeroorlog moet proberen tegen te houden. De reviews van Bulletstorm waren allemaal positief, maar de verkoop viel toch tegen, daarom is deel twee van Bulletstorm ook nooit uitgebracht. Deze tweet van Nick Robinson maakt het toch waarschijnlijk dat EA weer met Bulletstorm aan de slag gaat. Hij ontving een USB stick met informatie die hij waarschijnlijk nooit had mogen krijgen.

Eerlijk is eerlijk, de beelden zien er erg tof uit en wijzen er ook echt op dat het hier om een remaster gaat. Dit is geen opgekalefaterde foto van de oude game, dit moet wel een afbeelding zijn van een current-gen console.

Bulletstorm remaster 2

Ik ben benieuwd of dit echt een ongelukje is geweest, of juist een ontzettend slimme marketing truc. Het is natuurlijk niet gek om te bedenken dat de USB stick met opzet is weggegeven, in de hoop natuurlijk dat de desbetreffende journalist er over zou gaan schrijven en dat is gebeurd! Helaas zijn deze beelden het enige wat tot nu toe bekend is omtrent de remaster. Mocht er nieuws komen rondom Bulletstorm laten wij het natuurlijk weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments