Het draait nu een paar weken, de Competitive Play in Overwatch. Tijd om er wat aanpassingen in aan te brengen. En de nieuwe held, die komt er ook aan.

De eerste restrictie die erop gezet gaat worden is de one-hero limit oftewel niet meer dan één specifieke held in het team. Geen rijen Bastions, Torbjorns of welke held dan ook meer maar gewoon een gebalanceerd team met verschillende helden. Zoals de makers dit ook hadden bedacht.

Dit liet Scott Mercer horen. Deze regel zal trouwens niet in Quick Play geduwd gaan worden dus daar is een team van dwergen nog steeds mogelijk. Er wordt ook gesproken over het schrappen van de Sudden Death regel zodat er ook matches in een gelijk spel kunnen gaan eindigen. Nu hebben veel spelers het gevoel dat ze voor niks gespeeld hebben als ze bij Sudden Death verliezen. In de komende patch zullen ook een aardig aantal helden bijgesteld worden. Zo zullen de zwakke D.Va en Zenyatta aanpassingen krijgen die hen sterker gaan maken. Tenslotte wordt er over de nieuwe held gesproken, Ana. Ana heeft een healing sniper rifle die health aan haar maten gaat brengen. Kijk deze video maar eens even.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments