Het langverwachte op Mass Effect Andromeda zal niet beschikken over een van de features waar de game zo groot mee werd, het Paragon/Renegade systeem. In plaats daarvan krijgen we een nieuwe, andere aanpak. Al benieuwd, lees dan snel verder!

Er is nog vrij weinig bekend van Bioware’s nieuwe paradepaardje. Wat nu wel bekend is dat de game niet zoals de eerste drie voorgangers over de oh zo beruchte verschillende, controversiële eindes gaat beschikken. In een interview met GamesRadar vertelt Creative Director Mac Walters van Bioware dat Mass Effect Andromeda een ander soort moraalsysteem krijgt. In plaats van het bekende Paragon/Renegade systeem wil men het nu genuanceerder maken.

Walters gaf aan geen hekel aan het systeem te hebben en complimenteerde de voorgangers van de franchise. Volgens Walters was het Renegade/Paragon wat de speler zo’n band met Shepard gaf. Echter is Walters van mening dat in de hedendaagse franchise deze feature niet meer hoort, misschien zelfs ook niet voor toekomstige titels aldus de Creative Director.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments