Het is al weer een tijdje stil rond Destiny. Gaat er nog wat komen?

Ik ben geen fan van Destiny, laat dit duidelijk zijn. Er is geen game die zo is uitgemolken en die zo eentonig is als Destiny. Maar met The Taken King leek het spel eindelijk dat te worden wat het eigenlijk al op dag 1 had moeten zijn. Maar wat nu? Nou, niet veel meer. In een interview met Eurogamer laat senior designer Derek Carroll weten wat de plannen van Bungie zijn met deze game. En dat is niet bijster veel. Vanaf The Taken King totdat de al in geruchten opduikende Destiny 2 zal er niets groots meer uit gaan komen.

derek-carroll-1430426571803_200x285[1]Met The Taken King zijn we overgestapt op een meer op evenementen gebaseerd systeem. Onderdelen zoals Festival of the Lost en Sparrow racing en kleinere events zoals Iron Banner en Trials of Osiris.

Het lijkt erop dat vanaf nu er alleen nog maar content wordt gemaakt waar alle spelers van kunnen genieten en niet alleen diegene die er weer geld voor neer gaan tellen. Maar ben je totaal niet geïnteresseerd in deze events, dan ben je mooi in de aap gelogeerd. Er komt niets uitgebreids meer in de komende negen maanden tot de volgende Destiny uitgave.

Deze maand kan je al deelnemen aan de drie weken durende Sparrow racing event. Helaas mag Carroll verder over de toekomstige plannen niet veel kwijt. De fans zullen tot 2016 moeten wachten om te zien wat het live team heeft gefabriceerd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments