De Assassin’s Creed film is al aardig op weg maar er zijn meer games die filmwaardig zijn. Neem bijvoorbeeld Gears of War.

Ooit in een ver verleden, we schrijven het jaar 2007, werd er al eens over gesproken, een film maken gebaseerd op Gears of War. Toen was New Line er mee bezig en waren er al namen zoals Len Wiseman (Underworld), Billy Ray (The Hunger Games) en Chris Morgan (Fast and Furious) genoemd om in de film mee te spelen. Verder dan de plannen is het toen niet gekomen.

Nu heeft Universal Studios het stokje weer opgepakt. De big boss van The Coalition, Rod Fergusson heeft dit tijdens een Gears of War 4 livestream laten weten. Meer dan dat ook niet want wie er in gaan spelen of wie de film gaat regisseren, dat is allemaal nog onbekend.

“Als je een film zoals deze maakt dan moet je rekening houden met een ander publiek en een ander medium. Dus verwacht geen één op één kopie van de game. De focus lig op het maken van een goede Gears film en niet op het precies volgen van de game.” aldus Fergusson.

gowcast

Kijken jullie uit naar zo’n film? En zo ja, wie zou dan de perfecte hoofdrolspeler zijn? Ben Affleck als de oude Fenix? Of Chris Evans in de hoofdrol als JD? Kevin Hart en Zoe Saldana in de andere rollen? Wij hebben alvast een filmposter gebouwd. Gewoon als voorgerecht.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties