Eén van de games die niet in de backward compatibiliteit te zien zal zijn is Gears of War want die gaat de remake in.

Vandaag is de beta al begonnen en vliegen de codes je om de oren zodat je de game al een beetje kan spelen. Maar wat weten we precies over deze gereviseerde versie?

Marcus Fenix

Het lijkt erop dat dit alleen om deel 1 gaat. De originele, allereerste Gears of War. De eerste keer dat we in contact kwamen met de Locust Horde. Je speelt de rol van Marcus Fenix, een held uit vroegere tijden die uit de gratie is gevallen. Marcus wil zijn naam zuiveren en doet dit door zijn team te leiden in de strijd tegen de monsters die de wereld bezetten.

1080p 60fps

De remasterd versie heeft Dolby 7.1 surround geluid en loopt op 1080p met 60 fps. Er is 90 minuten aan nieuwe content toegevoegd die origineel wel in de pc versie zat. De game krijgt dedicated servers en matchmaking gebaseerd op je reputatie. Er zitten nieuwe gamemodes in: Team Deathmatch, King of the Hill (zoals in deel 3) en een nieuwe 2v2 Gnasher Execution mode. De game zal 19 maps hebben waaronder alle DLC en pc maps. Er zijn 17 Gears of War 3 characters te unlocken in de multiplayer mode.

De controls zijn ook op de schop gegaan en afgesteld voor de Xbox One en er is een speciale Tournament stand. Ook zijn er een aantal Gears of War 3 onderdelen toegevoegd aan de game zoals: Enemy Spotting en Multiplayer Tac-Com.

De game wordt 25 augustus verwacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments