Microsoft heeft een bundel van de “nieuwe” Gears of War: Ultimate Edition met een Xbox One in de Xbox store geplaatst. Ook krijgen we te zien wat er zoal nieuw is in de remake van de eerste Gears of War.

Je kunt de Xbox One Gears of War: Ultimate Edition Bundle pre-orderen in de Xbox store. Daarbij krijg je uiteraard de download van Gears of War: Ultimate Edition, maar ook een Superstar Cole multiplayer skin, yay… Wat wél interessant is, is de early access die je krijgt voor de Gears of War 4 beta.

Gears op z’n best

Deze Ultimate Edition is een remake van de originele Gears of Wars en is met nieuwe graphics nu gebouwd voor 1080p en 60fps. Verder bevat de game de welbekende multiplayer met 19 maps en zes gamemodi. Ook krijg je nu vijf campaign chapters die niet eerder op de console zijn gereleased.

Achter de schermen

De ontwikkelaar, The Coalition, herbouwt Gears of War: Ultimate Edition van de grond af aan voor de Xbox One. In bovenstaande video, de eerste uit een serie van negen, krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe de cinematics worden geremastered.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments