Opscheppen kunnen we allemaal, maar kunnen we het ook waarmaken? Dit geldt ook voor de producer van Gears of War 4, Rod Fergusson. Hij laat namelijk het één en ander weten over de grafische pracht van Gears of War 4. 

Om te voorkomen dat ik allemaal woorden verdraai, zet ik het even neer zoals Fergusson het zelf zei: ‘Zoals de eerste Gears of War een visuele demonstratie was voor de Xbox 360 en de kracht, zal Gears of War 4 hetzelfde zijn voor de Xbox One’. Eerlijk is eerlijk, toen ik voor het eerst Gears of War speelde, was ik echt wel ondersteboven van de graphics. Het was toen de stap van SD (standard definition) naar HD (high definition en eigenlijk HD ready, 720p) en Gears of War liet dat verschil goed zien.

gears4

De studio (Coalition) gaat wederom voor de 60fps, net als met Gears of War: Ultimate Edition. Door de ervaring die ze hebben met het ontwikkelen van een game op 60fps, hebben ze nu een voordeel met Gears of War 4. We zullen zelf nog even moeten wachten voordat we kunnen zien wat de studio van Gears of War 4 heeft gemaakt. Het komt ergens deze zomer/herfst uit en daarvoor komt nog een bèta (voor de mensen die Gears of War Ultimate Edition hebben gekocht). De game zal ongetwijfeld op de E3 ook nog wel een groot aandeel hebben in de persconferentie van Microsoft, om ons even lekker te maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments