Gearbox Software kennen we van titels zoals Duke Nukem Forever, Borderlands en natuurlijk Brothers in Arms. Titels met groot succes of overhypete met slechte verkopen. Toch besloot Gearbox om een nieuwe studio te openen in Quebec met hoge verwachtingen.

Gearbox Software ziet graag dat de nieuwe vestiging in Quebec uitgroeit naar een Triple A studio en in de werving die nu plaatsvind wordt daar al rekening mee gehouden. Op de website is te zien dat het best wel wat personeel zoekt op verschillende posities zoals producers, regisseurs, de nodige artists en animatoren. ss-01

Pierre-Andre Dery zal mede aan het roer staan in deze studio. Hij heeft in het verleden bij Activision gewerkt. Een titel van zijn hand is Skylanders Trap Team. Wat het eerste project zal worden van deze nieuwe studio is nog niet bekend.

Gearbox bestaat als studio sinds 1999 en heeft bijna 200 man personeel. Hun eerstvolgende game zal Battleborn zijn. Battleborn is een first-person shooter met wat elementen zoals je die kent van Moba games. Battleborn staat gepland op 3 mei 2016 voor Windows en ook Xbox One.

Mijn persoonlijke favoriet is nog steeds Borderlands wat ik helemaal kapot heb gespeeld, en dan bedoel ik alle delen binnen de serie. De Claptrap figurine staat met trots in mijn vitrinekast. Ja zo’n fan ben ik van de serie. Ook was ik fan van The Duke met zijn serie hilarische shooters, maar met de laatste game heeft mijn teleurstelling een hoogtepunt bereikt. Tering wat een slechte game! Het uitspelen van deze game was eigenlijk een verplicht nummertje in plaats van pure vermaak.

2KGMKT_BL2_GardeniaMasterArt_lineup-noscale

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments