Na een fantastische persconferentie was één van Microsoft’s exclusieve paradepaardjes eindelijk daar: Forza Horizon 3. De nieuwste telg in de racegame familie gaat naar zowel Windows 10 als de Xbox One racen. We mogen ons in ieder geval gaan begeven naar de prachtige outback van Australië!

Ontwikkelaar Playground Studios deelde ons direct mede dat we met Forza Horizon 3 de grootste Forza Horizon tot op heden kunnen gaan verwachten. In de trailer zien we zowel de openbare wegen als off road wegen onveilig gemaakt worden. Nieuw is de introductie van buggy’s waarmee over zandduinen enover het strand gegast mag worden.

maxresdefault

Ook een hele vette, nieuwe feature is de co-op campaign die je de kans geeft om met vier spelers samen het verhaal te beleven. Het nieuwe paradepaardje voor de cover van de game is de Lamborghini  Centenario. Forza zal tevens gebruik maken van de HDR functie van de nieuwe Xbox One S.

Last but not least, zal Forza onderdeel zijn van het nieuwe zogeheten Xbox Play anywhere programma. Dit betekend dat je de game kan spelen op de Xbox, om het op te nemen tegen PC gamers. Forza Horizon 3 verschijnt 23 september op de PC en Xbox One.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments