Gangs of Sherwood komt over een paar weken uit. Tijd om kennis te maken met de vier helden via een nieuwe serie video’s met commentaar van Andrea Di Stefano, game director bij Appeal Studios.

In Gangs of Sherwood kun je kiezen uit 4 personages, Robin, Marian, Little John en Tuck, elk met een geheel eigen, aanpasbare manier van spelen, om te strijden tegen de kwaadaardige troepen van de sheriff.

Maak kennis met de kenmerken en unieke features van onze helden:

Une image contenant Visage humain, capture d’écran,
homme, habitsDescription générée automatiquement Robin    Robin of Locksley is de leider van het verzet en een boogschieter die nooit zijn doel mist. Hij heeft een breed arsenaal vaardigheden en combo’s. Als hij zijn maximale potentieel heeft bereikt kan hij zelfs de sterkste vijanden vellen – zonder in hun buurt te komen! Met zijn speciale schoten kan Robin verschillende vijanden tegelijk raken, schilden doorboren en vijanden de lucht in slingeren om combo-mogelijkheden voor zijn vrienden te creëren!  
Une image contenant Visage humain, habits, capture
d’écran, portraitDescription générée
automatiquement Marian    Marian is de beruchte dochter van de sheriff van Nottingham die achter haar elegante bewegingen vele dodelijke vaardigheden verschuilt. Ze is een sluipmoordenaar die zowel van afstand als van dichtbij kan toeslaan met haar transformerende kettingzwaard. Of je nu grote groepen vijanden omver hakt met je zwaard, of vijanden op afstand treft met haar dolken, Marian is doeltreffend in elke situatie en veroorzaakt alom schade op het slagveld.
Une image contenant Visage humain, homme, capture
d’écran, FrontDescription générée
automatiquement Little John    Als voormalige leider in het leger van de sheriff, is Little John het meest ervaren lid van het team. Zijn moed en kracht zijn ongeëvenaard. Hij is een woeste vechtersbaas die snelle en vernietigende stoten uitdeelt. Zijn verwoestende stalen vuisten veroorzaken grote schade in nabije gevechten en genereren hitte, die hij vervolgens kan gebruiken voor een machtige Overheat-aanval. Hij brengt zijn tegenstanders grote schade toe door ze te grijpen of door het inzetten van machtige laserstralen die zich over het hele slagveld uitstrekken.  
Une image contenant Visage humain, Barbe humaine, portrait,
pilosité facialeDescription générée
automatiquement Friar Tuck  Friar Tuck is een genezende monnik en speelt een belangrijke rol in het verzet, altijd in het gezelschap van zijn strijdknots en vat mede. Tuck is een expert in het handgevecht en zeer geschikt als defensieve tank van je team. Zwaai met zijn knots om forse schade te veroorzaken in een groot gebied en gebruik zijn gigantische schild om je bondgenoten te beschermen tegen de gevaarlijkste vijanden. Friar Tucks gameplay draait om het opladen van zijn aanvallen om hun schade te vergroten en hem uitrusten met vernietigende eigenschappen, zoals het genereren van schokgolven en dodelijke vuurpilaren. Met zijn wierookvat kan hij ook nabije bondgenoten genezen.  

Elk personage heeft een breed arsenaal speciale vaardigheden. Deze zijn aanpasbaar met verschillende fragmenten die spelers in de loop van het avontuur kunnen verzamelen. Deze fragmenten veranderen de aanvallen van personages, zodat spelers die kunnen aanpassen aan hun favoriete manier van vechten. Wanneer onze helden te maken krijgen met een eindbaas, kunnen ze gebruikmaken van hun unieke vaardigheden, de zogenaamde Rebel Abilities, of tijdelijk hun vaardigheden upgraden met de speciale Rebel Instinct-mode.

Gangs of Sherwood is een story-driven co-op action-adventure game voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een nieuwe versie van de wereld uit de legendes van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Philosopher’s Stone, beschikken de legers van de Sheriff van Nottingham over ongekende macht, waarmee ze de mensen van Engeland harder dan ooit onderdrukken. In deze unieke science-fantasy-versie van de Robin Hood-legende kunnen spelers genieten van explosieve gevechten, spectaculaire combo’s, en co-op gameplay voor fans van epische gevechten en uitdagingen in verbluffende omgevingen. Gangs of Sherwood verschijnt op 19 oktober

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties