Update 18-8

Primeur!

Gisteren hadden we onderstaand bericht al gezet. De strijd om de teamlicenties is uitgebroken. Liverpool en Barca hebben zich al verbonden met PES 2017. Maar ze zijn nog niet klaar bij Konami

pes2-17dortmundVandaag liep onze razende reporter Domingo tegen een nieuwtje op. Bij de Gamescom zag hij in de Konami stand ineens Aubemeyang en Kagawa van Borussia Dortmund staan. Dortmund is dus de volgende op rij die de samenwerking met PES 2017 aangaat. Maar dat is nog niet alles. Men liet daar terloops vallen dat er ook met Braziliaanse en Argentijnse clubs wordt gesproken. Onze oplettende journalist zag bij één van de persmannen van Konami drie namen op zijn kladblokje staan, namelijk Flamengo, Palmeiras en Boca Juniors. Deze drie clubs zullen dus waarschijnlijk ook aan de rij toegevoegd gaan worden.

Wil je hem trouwens proberen? 24 augustus komt de demo van PES 2017 uit.


Originele bericht 17-8

Konami trekt alles uit de kast met deze samenwerking en is meteen een samenwerking aangegaan voor meerdere jaren. Dit jaar zullen wij in PES 2017 alle trouwe gezichten en speelstijlen van de spelers terugzien. De individuele speelstijlen worden mogelijk gemaakt door Konami’s Team ID en Player ID systemen. Daarnaast zullen ook alle tenues van Liverpool nagemaakt worden in de game, zal Anfield dankzij een gratis update na release beschikbaar zijn, zal de ‘Gegenpressing’ stijl van Klopp nagemaakt worden en zal ‘You’ll Never Walk Alone’ te horen zijn tijdens wedstrijden. Of deze samenwerking ervoor zorgt dat Anfield niet meer in FIFA zit is nog onbekend.

PES2017-LFC-Jointlogo-Announcement-Action-01

Jonas Lygaard, Senior Director bij Konami zei dat de samenwerking met Liverpool F.C. geweldig is, dankzij de imposante geschiedenis, grote achterban en hun dynamische manier van spelen onder Jürgen Klopp.

Billy Hogan, CCO bij Liverpool F.C., zei dat de samenwerking ervoor zal zorgen dat Liverpool de fans een nog betere ervaring zal geven. Daarnaast zullen club legendes zoals Robbie Fowler, Ian Rush en Michael Owen beschikbaar zijn in de mode, myClub Legends.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Konami zit dit jaar niet stil en heeft na de samenwerking met Barcelona ook een sterke partner in de Premier League. Ik ben vooral benieuwd hoe de hele sfeer zal zijn op Anfield. Hoe Anfield eruit ziet in de game kan je in de diashow hierboven bekijken. Daarnaast zal FIFA waarschijnlijk een iconisch stadion verliezen in FIFA 17, wat natuurlijk zonde is. De strijd zal de komende tijd door kabbelen en begin oktober zullen we weten welke game de voetbalkoning is.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments