Gamescom: hands-on Strange Brigade

Op de overweldigende Gamescom hadden wij even de kans om een behoorlijk onbekende game te spelen, Strange Brigade. Hier lees en zie je wat we er van vonden.

Strange Brigade wordt gemaakt door de makers van Sniper Elite. Dat is dan ook direct te merken in de kleurstellingen op het beeld en de manier van bewegen van je character. In Strange Brigade speel je een held die zo uit de films van de jaren 40 getrokken is. Je strijdt tegen waves van ondoden waarbij je allerlei speciale wapens kan activeren. Zo is er een ronddraaiende zeis die de ondoden door midden hakt.

Naast de gewone ondoden komen er ook wat heftigere eindbazen in beeld. De game is vooral bestemd voor het co-op spelen. Met vier vrienden lekker knallen op de kuddes zombies en mummies die je aanvallen. De eerste indruk is dat het wel veel van hetzelfde is. Grafisch ziet hij er gelikt uit en de omgevingen zijn prachtig neergezet. De veertigerjaren sfeer en de stem die in die toon humorvolle opmerkingen maakt is erg goed gedaan. Maar verwacht geen diepgaand verhaal, tenminste, die hebben wij tijdens deze hands-on niet kunnen ervaren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments