Gamescom 2019 – Watch Dogs Legion laat je je oma rekruteren

Op de vloer van de Gamescom kan je een presentatie van de nieuwe Watch Dogs bezoeken. Wat zien we daar allemaal gebeuren.

In een aardige sessie krijgen we in een soort theater meer informatie over hoe dat rekruteren in Legion nu precies werkt. Want dat is een groot onderdeel in deze nieuwe Watch Dogs. Elk random persoon die je tegenkomt in de grote stad Londen kan je vragen om bij DedSec te komen en de strijd aan te gaan met de alziende en zich overal mee bemoeiende overheid. Of dat nu je dikke buurman is of je hoogbejaarde oma, ze hebben allemaal spannende skills die jou misschien wel van pas zouden kunnen komen.

In de presentatie zien we als voorbeeld een DedSec-lid die op zoek gaat naar meer leden. Elke persoon die zij tegenkomt en scant, laat een rij aan vaardigheden en daarnaast een eigen skill zien. De een heeft bepaalde hacktechnieken, de ander kan weer veel damage aan. Daarnaast gebruik je de biografie van die persoon om haar of zijn interesse te krijgen.

De dame die uitgezocht wordt wil best meedoen maar heeft wel een voorwaarde. Ze staat in de database van Scotland Yard en voordat ze iets doet moet die data gewist worden. Dat is dus jouw opdracht, breek in bij Scotland Yard met de bekende Watch Dogs technieken van afleiden en hacken en wis haar gegevens zodat zij jouw nieuwe rekruut wordt.

Dit nieuwe onderdeel geeft eindelijk een doel aan al die info die jij van personen kan bekijken. En het maakt dat je manieren van de strijd aangaan een stuk gevarieerder gaan worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments