Daar zijn ze weer. De maandelijkse Games with Gold. Zit er iets voor je tussen?

Verken in mei 2023 twee compleet verschillende werelden en sferen met Games with Gold! Begin de maand door te racen door Star Wars Episode I Racer, en vertraag dan halverwege de maand alles voor de rustgevende schoonheid van Hoa. Star Wars Episode I Racer is beschikbaar van 1 mei tot 31 mei. Hoa is beschikbaar van 16 mei tot 15 juni.

Star Wars Episode I Racer

Klim op en gesp je vast voor wat old-school “Star Wars Episode I” podracing actie. Speel als de jonge Anakin Skywalker of een van de meer dan eenentwintig podracers. Start je twee enorme straalmotoren en geef gas tot 600 MPH terwijl je langs en over vlammende methaanmeren racet, door meteoorregens, langs Tusken Raiders en meer. Moge de Force met je zijn!

Hoa

Reis door de prachtige, mythologisch geïnspireerde wereld van Hoa. Speel als een fee die terugkeert naar haar thuisland om het terrein en haar inwoners nieuw leven in te blazen. Dit is een rustgevende, meditatieve puzzel-platformer die je volledig zal betoveren met handgeschilderde kunst en een prachtige score. Verlies jezelf in de kleine wonderen.

Ga je deze games spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties