Games with Gold van september

We zaten er natuurlijk al op te wachten. Wat gaan de nieuwe gratis Games with Gold worden. Dit zijn ze.

De maand september is bijna daar dus tijd om erachter te komen wat we dan gaan krijgen met je Gold abonnement. Helaas niet van die geweldige titels die we deze maand kregen maar goed, het blijft een gegeven paard.

Als eerste de Xbox One games. Op 1 september kan je Prison Architect gaan binnenhalen. Je bouwt een gevangenis en zorgt voor de gedetineerden. Van personeel, beveiliging en onderhoud, alles is belangrijk. Jij maakt de regels.

Op 16 september komt de de game Livelock. Je bestuurt een van de drie mechanische gevaartes, Hex, Vanguard of Catalyst. Daarmee ga je in deze drie speler coop game vechten en Eden bevrijden.

Dan naar de Xbox 360 backward afdeling. De eerste helft van september komt er wederom een LEGO game in de lijst. LEGO Star Wars III: The Clone Wars is dan te spelen. Het is gebaseerd op de animatie-serie The Clone Wars. Ga grote grondgevechten aan of strijdt in het heelal.

Als laatste komt de oude Sega game Monster World vrij. Drie klassieke titels uit de Sega Vintage Collection: Monster World. Herleef het plezier in de Wonder Boy serie waarbij je een laatste aflevering krijgt die nog nooit buiten Japan speelbaar is geweest. Retro gamen op zijn best.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Niets interessants voor mij. Hoeft ook niet want heb geen GOLD 🙂