Games with Gold van september 2021

Het is weer het einde van de maand dus tijd om de nieuwe gratis games te openbaren.

De Games with Gold line-up van september is er! Al is het belang van deze maandelijkse ‘cadeautjes’ met de komst van de Ultimate Game Pass niet zo groot meer. Maar voor wie het toch weer even fijn

Warhammer: Chaosbane

In een wereld geteisterd door oorlog en gedomineerd door magie, ben jij de laatste hoop voor het Rijk der Mensen. Kies je held uit vier verschillende karakterklassen en bereid je voor op legendarische gevechten met maximaal vier vrienden tegen de almachtige Chaos hordes in deze actie RPG.

Mulaka

In deze actie-avontuurtitel, gebaseerd op de rijke inheemse cultuur van het Tarahumara-volk, vecht je terug tegen een vreemde kracht die hun land aantast. Doe als de plaatselijke sjamaan Sukurúame een beroep op de kracht van de halfgoden, los puzzels op en vecht van man tot man in omgevingen die zijn geïnspireerd op echte Sierra-locaties.

Zone of the Enders HD Collection

Van Hideo Kojima, de maker van de Metal Gear-serie, komt een ruimte-epos als geen ander. Bestuur de Orbital Frame, Jehuty, en help de Space Force om de Bahram krachten voor eens en altijd te verslaan. Deze titel bevat zowel Zone of the Enders als Zone of the Enders: The 2nd Runner, allemaal in één collectie.

Samurai Shodown II

Stap het grote podium op om je vaardigheden te testen in intense zwaardgevechten met behulp van het Rage System en de Weapon Breaking Attack functies. Speel 15 van je favoriete personages in deze befaamde wapengevechtengame, tegen een competitie die even scherp is als altijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments