Games with Gold van oktober 2021

Zo aan het einde van de maand geeft onze eigenste Major Nelson weer een nieuw lijstje met gratis games vrij. Dit zijn ze voor oktober.

De tijd dat we redelijk nieuwe games in de Games with Gold zagen verschijnen is verleden tijd. De Game Pass heeft die leegte opgevuld. Maar goed, voor diegene die toch graag wat gratis spul cadeau willen krijgen, hier zijn er weer vier.

Aaero

Scheur door verbluffende omgevingen, volg lichtlinten en vecht epische eindbaasgevechten op een ongelofelijk gelicenseerde soundtrack. Met muziek van Noisia, Flux Pavilion, Katy B, The Prototypes, Neosignal en meer, voel de groove en laat de energie los die in de muziek leeft.

Hover

Sluit je in een futuristische 3D-open wereld aan bij een groep jonge rebellen, de Gamers, en vecht tegen de onderdrukkende wetten terwijl je ongelooflijke trucs en combo’s uitvoert. Uitgerust met high-tech uitrusting voor verbazingwekkende sprongen en snelheid, help je de burgerbevolking en vind je een manier om het Orbital Station te bereiken.

Castlevania: Harmony of Despair

Stap in de schaduwen van het helhuis om je oude vijand, Dracula, te verslaan. Speel met 6 spelers tegelijk en kies je favoriete vampierjagers uit de hele serie om Dracula terug te brengen naar zijn eeuwige sluimering.

Resident Evil Code: Veronica X

Speel drie maanden na de vernietiging van Racoon City en help Claire Redfield naar Europa te reizen om haar vermiste broer Chris te zoeken. Infiltreer in het Parijse laboratorium van de Umbrella Corporation en overleef de zombiehorde die je te wachten staat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments