We lopen weer richting een nieuwe maand. Hoog tijd voor de nieuwe Games with Gold.

Zoals elke maand komen er weer vier gratis games voor je Xbox One vrij. We gaan ze even op een rij zetten.

Op 1 november kan je tot het eind van de maand de alomgeprezen Battlefield 1 gaan binnenhalen. De game heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Speel de prachtige verhalen in de single player War Stories en beleef de eerste wereldoorlog door de ogen van de soldaten die erbij waren. Ben je daar klaar mee, dan zijn er een groot aantal multiplayer maps waarin je met wel 64 spelers tegelijkertijd de strijd kan aangaan.

Dan volgt op 16 november de volgende Xbox One game, namelijk Race the Sun.Race the Sun is gebaseerd op de arcadegames van vroeger. Je rijdt met een door zonne-energie aangedreven voertuig. Zorg dus dat je niet crasht en in het licht blijft rijden.

In de afdeling backward compatible komt de eerste helft van november de allereerste Assassin’s Creed in de gratis afdeling. Kruip de Animus in en sta als Altair aan de start van de langdurende strijd tussen Assassin’s en Templars.

De tweede helft van november komt dan Dante’s Inferno in de lijst. Je moet de ziel van je geliefde Beatrice uit de Negen Cirkels van de Hel redden. Strijdt met monsters, demons en je eigen zondeval.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments