Games with Gold van mei 2022

Microsoft heeft aangekondigd dat de volgende Xbox games gratis zullen zijn voor Xbox Live Gold/Ultimate abonnees in mei 2022.

-Yoku’s Island Express : Beschikbaar van 1 tot 31 mei
-The Inner World – The Last Wind Monk: Beschikbaar van 16 mei tot 15 juni
-Hydro Thunder Hurricane: Beschikbaar van 1 tot 15 mei
-Viva Piñata Feestbeesten: Beschikbaar van 16 mei tot 31 mei

Yoku’s Eiland Express

Het enige wat Yoku wil doen is van de zon genieten en pakketjes bezorgen met zijn nieuwe baan in een tropisch paradijs. Maar eerst moet hij het eiland doorkruisen om anderen te helpen en proberen een oude godheid te wekken die gevangen zit in een rusteloze slaap. Verken de kleurrijke open wereld van Mokumana, test je flippervaardigheden en verdien wilde nieuwe power-ups om de vriendelijke lokale bevolking te helpen.

The Inner World – The Last Monk

Ga op avontuur door Asposia om de laatste windmonnik te vinden en Robert’s lot als troonopvolger van de fluitneus te vervullen. Schakel naadloos over tussen het spelen als Robert, Laura, de rebel die uit de bocht vliegt of Peck, de duif die helemaal niet vliegt. Dit charmante avonturenspel zit boordevol hersenkrakers, humor, prachtige muziek en heel veel hart.

Hydro Thunder Hurricane

Scheur door elf mysterieuze race-omgevingen zoals Monster Island en de Bermudadriehoek, elk vol met enorme sprongen, drop-offs, geheime sluiproutes en vernietigbare objecten. Laat je meeslepen door de anarchie van het water terwijl je verschillende speltypen uitprobeert en de strijd aangaat om als eerste over de finish te komen.

Viva Piñata Party Animals

Bereid je voor op een hoop plezier voor iedereen! Kruip in de huid van Hudson Horstachio, Franklin Fizzlybear en anderen in meer dan 40 minigames gemengd met race-events. Combineer je overwinningen en bonussen om het meeste snoep te krijgen en tot overwinnaar gekroond te worden

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments