Games with Gold van mei 2021

Als we naar de kwaliteit van de games kijken, lijkt het erop dat men bij Microsoft de Games with Gold al heeft afgeschreven. Mei laat ook weer weinig interessants zien.

We zetten ze maar weer op een rij voor je. De hele maand mei kan je Armello op gaan halen.

Een grimmig sprookjesachtig bordspel komt tot leven, dit roekeloze avontuur brengt de diepe tactieken van kaartspellen en de rijke strategie van tafelspellen samen, allemaal gecombineerd in een karaktervormende RPG. Als held voer je epische veldslagen, verken je het uitgestrekte koninkrijk, spreek je spreuken uit en versla je monsters, allemaal met als uiteindelijk doel de volgende koning of koningin van Armello te worden.

Vanaf 16 mei mag je de kerkers in met Dungeons 3.

Help de Dungeon Lord in dit realtime strategiespel. Ga naar de frontlinie onder leiding van zijn opperluitenant, de duistere elf Thalya, en voer het bevel over het meest angstaanjagende leger dat de wereld ooit heeft gezien. Kies uit orks, succubae, zombies en meer, en gebruik elke truc in het boek om de weldoeners van de bovenwereld voor eens en voor altijd uit te schakelen!

In de backward afdeling mag je met een Lego-game aan de slag. In de eerste helft kan je Lego Batman ophalen.

Bouw, rijd, slinger en vecht je een weg door Gotham als de caped crusader en zijn sidekick, Robin. En, in een gameplay-twist, speel als de schurken in de verhaalmodus en help hen met hun snode plannen om de stad over te nemen.

In de tweede helft van mei mag je dictatortje in je eigen bananenrepubliek gaan spelen met Tropico 4

Als El Presidente, de heerser van je kleine eilandstaat, is het je taak om de steun van de mensen te krijgen, te onderhandelen met buitenlandse grootmachten en te dealen met natuurrampen die uw land bedreigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments