Games with Gold van maart 2023

Soms vragen we ons af of het nog zin heeft om deze rubriek te publiceren. Vaak is het totaal niks wat er aangeboden wordt maar soms zit er toch een leuke bij. Zo ook deze keer.

Wat zien we allemaal in de gratis doos verschijnen deze maand.

Trüberbrook

Verken het charmante Duitse dorpje Trüberbrook uit de jaren zestig, waar niet alles is wat het lijkt. Laat je meeslepen in deze single-player Sci-Fi mystery adventure game. De wereld van het spel is prachtig opgebouwd met minutieus handgemaakte miniatuurdecors. Ontdek reality rifts, kom gekke wetenschappers tegen en vecht voor ware liefde.

Sudden Strike 4 – Complete collectie

Dit is voor de strategen onder ons een aanradertje. En ook nog eens compleet met alle dlc erbij. Voer het bevel over troepen van alle kanten in iconische gevechten, zoals op de weg naar Duinkerken, door het besneeuwde landschap van Finland, de ruige woestijnen van Afrika of in de zeeslagen van de Stille Oceaan. Je kunt single-player of multiplayer spelen en met meer dan honderd verschillende eenheden in elf campagnes ten strijde trekken.

Lamentum

Duik diep in de waanzin van de nachtmerrie. Hoe ver zou jij gaan om je geliefde te redden? Voor de jonge aristocraat Victor Hartwell zijn de kosten om zijn zieke vrouw te redden ondenkbaar groot. Verken het mysterie en kom gruwelijke wezens tegen. Wie zal je vertrouwen? Hoe zul je ooit hopen te overleven? Eén nacht in Grau Hill Mansion kan de laatste nacht zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments