Games with Gold van maart 2022

Zoals elke maand gooit Xbox er weer vier games uit die je voor nada naar je Xbox kan loaden en spelen. Dit zijn ze in maart.

The Flame in the Flood

Een meisje en haar hond reizen te voet en per vlot door de binnenwateren van een vergeten Amerika. Scharrel naar grondstoffen, maak gereedschap, genees aandoeningen, ontwijk de gemene wilde dieren en, het belangrijkste, blijf gezond in een gevaarlijke wildernis.

Street Power Voetbal

Laat zien wat je in huis hebt in deze snelle en actievolle versie van het voetbalspelletje. Probeer trucs, over-the-top spelmodi en speelvelden, en ontketen je voetbalsuperkrachten. Neem het op tegen straatlegendes of je vrienden in een wedstrijd om te bepalen wie de kroon van de straatkoning opeist!

Sacred 2 Fallen Angel

Kies voor een Light- of Shadow-campagne om het land van Ancaria te helpen genezen of de chaos te vergroten. Deze spelwereld combineert naadloos solo- en multiplayer-gameplay en zit boordevol quests, personages, avontuur en dodelijke gevechten.

SpongeBob’s Truth or Square

SpongeBob is de geheime formule van de Krabby Patty kwijt. Met jouw hulp en die van een paar Bikini Bottom maatjes, moet SpongeBob Plankton’s geheugenmachine gebruiken om de gelukkigste momenten van zijn leven terug te vinden en de formule te vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments